Belgische Borzoi Club
Voor Barzoi liefhebbers, eigenaars en fokkers
HOME BORZOISHOP LINKS CONTACT
 
Voor de Leden :
Het doel van onze vereniging is mensen bij elkaar brengen die de passie delen voor onze aristocraten.
Jaarlijks organiseren we onze rasspeciale, de Belgian Borzoi Special, intussen uitgegroeid tot een niet te missen Barzoi dag voor amateurs, geïnteresseerden, fokkers en eigenaars en dit zowel voor deelnemers als bezoekers.
Het is de place to Be (waar de B staat voor Barzoi in België) om niet alleen veel Barzois samen te zien in een ontspannen sfeer, fokkers te spreken uit binnen- en buitenland, maar ook gewoon om het te hebben over de Barzoi.
Leden hebben hier recht op een korting per ingeschreven hond van 5 €.

We beperken ons niet tot deze eenmalige mogelijkheid om in contact te komen met anderen en wanneer het binnen onze mogelijkheden ligt, organiseren we ook andere activiteiten zoals een wandeling voor onze leden. 
Een impressie van onze voorbije activiteiten met veel gelukkige Barzois en blije eigenaars vind u in ons fotoalbum.
 
 
Leden ontvangen ook tweemaal per jaar (in januari en juli) ons clubblad Borzoi-News.
 
Hoe lid worden ?
Door het aansluitingsformulier online in te vullen of het aansluitingsformulier te downloaden en ons ingevuld en ondertekend terug te bezorgen per mail of per post.
De jaarlijkse ledenbijdrage bedraagt 30 € voor een hoofdlid en 10 € voor een gezinslid (dit is een inwonend familielid).
Om in aanmerking te komen voor de ledenvoordelen vragen wij om beide lid te worden van onze vereniging wanneer u als koppel wenst deel te nemen aan de activiteiten of beide eigenaar bent van een Barzoi waarmee u wenst deel te nemen aan onze jaarlijkse rasspeciale.
Voor wie buiten België (maar binnen Europa) woont, is er een toeslag voor de verzendingskosten van 10 €.De ledenbijdrage is verschuldigd per kalenderjaar en loopt tot 31 maart van het daaropvolgend jaar bij niet-hernieuwing.
 
 
Français Français
English    English
HOME
DE CLUB
Over ons
Lid worden
Clubblad
Archief nieuwsberichten
BORZOISHOP
DE BARZOI
Fokkerslijst
Pup-Info
Rasstandaard
ACTIVITEITEN
Belgian Borzoi Special
Andere activiteiten
LINKS
CONTACT
Sponsored by Trudo's Pet Products